Νέα
ΝΕΑ
Δείτε το άρθρο της Μαρίας Ακριβού στο Fortune Greece για το iMetafrasi.gr και το Apostille.gr
22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2015

Kωνσταντίνος Καμπάς

Να πατάξει τη γραφειοκρατία και το υψηλό κόστος που απαιτείται για την επικύρωση και τη μετάφραση διάφορων πιστοποιητικών επιχειρεί το iMetafrasi.gr, η πρώτη ολοκληρωμένη δικηγορική e-πηρεσία που παρουσιάζεται στο κοινό. Ο δημιουργός της εν λόγω πλατφόρμας, ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Καμπάς, εξηγεί στο FortuneGreece.com ότι δεν πρόκειται για τη σύσταση εταιρείας με τη στενή έννοια του όρου αλλά για μια internal startup. Οι υπηρεσίες που προσφέρονται μέσω του iMetafrasi.gr συμπεριλαμβάνονται στα καθιερωμένα καθήκοντα των δικηγόρων και έχουν ως στόχο την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

« Η έναρξη της εφαρμογής έγινε τον Ιούνιο του 2013. Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά και έχει ήδη ξεκινήσει η απόσβεση του αρχικού κεφαλαίου».

Γιατί να επιλέξει κάποιος το iMetafrasi.gr; Μέσω της συγκεκριμένης υπηρεσίας προσφέρεται online παραγγελία και πληρωμή επίσημης μετάφρασης και επικύρωσης δικηγόρου για πτυχία, πιστοποιητικά, ληξιαρχικές πράξεις, αναλυτικές βαθμολογίες και άλλα έγγραφα. Η παραλαβή και παράδοση των πρωτοτύπων γίνεται με ασφάλεια από εταιρία courier με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.

Δείτε όλο το άρθρο εδώ

Αναρτήθηκε από: Kωνσταντίνος Καμπάς

Ακολουθήστε τον Κωνσταντίνο Καμπά στο Google+ και στο LinkedIn