ΓΡΑΦΕΙΟ
ΓΡΑΦΕΙΟ

Το γραφείο μας βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, πλησίον του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, επί της οδού Δωδεκανήσου 10Α και αποτελείται από τέσσερις χώρους, δύο στον έκτο και δύο στον πέμπτο όροφο στους οποίους περιλαμβάνονται γραμματεία, αίθουσα αναμονής, βιβλιοθήκη, αρχείο υποθέσεων, και τα κυρίως γραφεία. Στο τηλεφωνικό μας κέντρο εξυπηρετούμε και διαχειριζόμαστε ταυτόχρονα πολλαπλές κλήσεις φροντίζοντας να μην υπάρχουν χρόνοι αναμονής. Χρησιμοποιούμε σύγχρονη τεχνολογία και μηχανήματα που μας προσφέρουν ευελιξία, ταχύτητα και ακρίβεια.

Έχουμε αναπτύξει ένα μεγάλο δίκτυο συνεργαζόμενων δικηγόρων πανελλαδικά, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας, ενώ ταυτόχρονα φροντίζουμε να συνεργαζόμαστε κατά περίπτωση με τα καλύτερα γραφεία στα Βαλκάνια και την υπόλοιπη Ευρώπη, για τις υποθέσεις στις οποίες παρουσιάζεται τέτοια ανάγκη.

Είμαστε ένα σύγχρονο δικηγορικό γραφείο αποτελούμενο από νέους επιστήμονες με αίσθημα ευθύνης, συνέπεια και όρεξη για την επίλυση ακόμα και των πιο περίπλοκων νομικών υποθέσεων. Με ευρύ πνεύμα σκέψης καινοτομούμε χειριζόμενοι περίπλοκα ζητήματα. Με ταχύτητα, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα φέρουμε εις πέρας και απλά καθημερινά προβλήματα που χρήζουν άμεσων και ευέλικτων χειρισμών. Η εμπιστοσύνη μεταξύ ημών και των εντολέων μας αποτελεί πρωταρχικό χαρακτηριστικό που έχει σημαντικά συμβάλει στην αύξηση του αριθμού των συνεργαζόμενων μελών μας. Παραμένουμε πάντα πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε με μεθοδικότητα και λογική ζητήματα που χρήζουν λεπτού και επιδέξιου νομικού χειρισμού.